.

Η Εταιρεια

Αντικείμενο

H IRIMEX ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΣΟΠΟΥΡΙΔΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥΧΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ έχει ως αντικείμενο την αντιπροσώπευση Οίκων Εξωτερικού στην Ελληνική Αγορά, στους τομείς των  Σιδηρικών και Εργαλείων. Είμαστε Εμπορικοί Αντιπρόσωποι και αναλαμβάνουμε την προώθηση των πωλήσεων των Οίκων Εξωτερικού με τους οποίους συνεργαζόμαστε, κλείνοντας παραγγελίες που εκτελούνται από τους Οίκους Εξωτερικού κατ’ ευθείαν στο όνομα και για λογαριασμό των Ελληνικών Εισαγωγικώς Εταιρειών-πελατών μας. Οι Εισαγωγικές εταιρείες διανέμουν τα προϊόντα σε καταστήματα λιανικής, τεχνικές, κατασκευαστικές και βιομηχανικές επιχειρήσεις, καλύπτοντας όλη την Ελληνική επικράτεια. Η αμοιβή μας για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε στους Οίκους Εξωτερικού είναι ένα συμφωνημένο ποσοστό προμηθείας επί της αξίας των τιμολογίων και καταβάλλεται από τον Οίκο Εξωτερικού.

 

Ιστορία

Η Εταιρεία μας ιδρύθηκε στην Αθήνα το 1977 από τον Εμπορικό Αντιπρόσωπο Λεωνίδα Τσοπουρίδη. Η εργατικότητα και η ασταμάτητη προσπάθειά του στην εύρεση νέων προϊόντων ήταν οι βάσεις στις οποίες στηρίχθηκε η μελλοντική ανάπτυξη της επιχείρησής μας.

Στην αρχή της λειτουργίας της ανέλαβε την αντιπροσώπευση Πολωνικών εξαγωγικών Οίκων στους τομείς των κοπτικών εργαλείων, οργάνων μέτρησης και λειαντικών προωθώντας τις πωλήσεις τους στην Ελληνινή Αγορά με εξαιρετικά επιτυχημένο τρόπο. Η συνεργασία με τις Πολωνικές επιχειρήσεις συνεχίστηκε απρόσκοπτα επί μία 15ετία κάνοντας την επιχείρησή μας αναγνωρίσιμη ώς  ένας από τους πιό αξιόπιστους Εμπορικούς Αντιπροσώπους στην Ελληνική Αγορά και εδραιώνοντας παράλληλα την εμπιστοσύνη των Ελλήνων Εισαγωγέων προς αυτήν.

Στα μέσα της δεκαετίας του ’90, η επιχείρησή μας αντιμετώπισε τη μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία της, όταν με την κατάρρευση του σοσιαλισμού στην Πολωνία, οι τιμές των Πολωνικών ειδών εκτοξεύθηκαν, καθιστώντας τα πλέον μή ανταγωνιστικά στην Ελληνική Αγορά. Ήταν πλέον επιτακτικά αναγκαίο το άνοιγμα σε άλλες Διεθνείς Αγορές και οι ευκαιρίες εντοπίστηκαν στην αναδυόμενη τότε Αγορά της Λ.Δ. Κίνας.

Παράλληλα, δώσαμε βάρος και στη συνεργασία μας με Εργοστάσια της Ευρώπης, προσφέροντας στους Πελάτες μας τη δυνατότητα εισαγωγής και εμπορείας ποιοτικών προϊόντων από αναγνωρισμένες Επιχειρήσεις με σύντομο χρόνο φόρτωσης και εξαιρετικό service.

Σήμερα, η επιχείρησή μας συνεργάζεται με εργοστάσια από την Ιταλία, Ισπανία, Γερμανία, Ολλανδία, Κίνα, Ν. Κορέα, Ταϊβάν και Ιαπωνία προσφέροντας στις Ελληνικές Εισαγωγικές επιχειρήσεις προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας / κόστους και κερδίζοντας την αναγνώρισή της ως ένας πολύτιμος Συνεργάτης τους.

 

Αποστολή

Το μοτό της επιχείρησής μας είναι  “Χτίζουμε Συνεργασίες”. Δεν επιδιώκουμε να είμαστε απλώς ένας ακόμη Εμπορικός Αντιπρόσωπος, δεν μάς ενδιαφέρουν οι ευκαιριακές συνεργασίες. Είμαστε κυρίως Συνεργάτες και ο σκοπός μας είναι αυτός ακριβώς: Να χτίζουμε μακροχρόνιες και αποδοτικές Συνεργασίες μεταξύ των Οίκων του Εξωτερικού που αντιπρο-σωπεύουμε και των Ελληνικών Εισαγωγικών Επιχειρήσεων-πελατών μας.

Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να προσφέρουμε στην Ελληνική Αγορά προϊόντα με άριστη σχέση ποιότητας / τιμής και να τιμούμε τη σχέση Εμπιστοσύνης που έχουμε χτίσει καθ΄όλη τη διάρκεια της ιστορίας μας με τα ξένα Εργοστάσια και τους Έλληνες εισαγωγείς.

Ως Εμπορικοί Αντιπρόσωποι ερευνούμε τη Διεθνή Αγορά για νέες τάσεις στους τομείς Σιδηρικών και Εργαλείων και βοηθούμε ξένα Εργοστάσια να επεκτείνουν τη δραστηριότητά τους ή να αναπτύξουν την παρουσία τους στην  Ελληνική Αγορά, προσφέροντας τους την μακροχρόνια εμπειρία μας στην επιλογή των πιο αξιόλογων Ελληνικών Επιχειρήσεων διανομής, σχεδιάζοντας μαζί τους τούς πλέον κατάλληλους τρόπους διείσδυσης,  ανάπτυξης πωλήσεων και εδραίωσης της μάρκας τους.

Δείτε γιατί οι Οίκοι Εξωτερικού επιλέγουν την IRIMEX ως συνεργάτη τους

Ταυτόχρονα, οι σχέσεις αμοιβαίας εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει με τους Έλληνες Εισαγωγείς, μάς δίνουν την ευχέρεια να τούς προτείνουμε νέα προϊόντα  και συνεργασίες με νέα Εργοστάσια και να συνεισφέρουμε αποφασιστικά στην διατύπωση προτάσεων και εύρεση λύσεων που κάνουν την εμπορική διαδικασία ευκολότερη.

Δείτε γιατί οι Ελληνικές Επιχειρήσεις επιλέγουν την IRIMEX ως συνεργάτη τους

 

Μέλη

Η Επιχείρησή μας είναι μέλος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών (www.acci.gr) και της Ένωσης Εμπορικών Αντιπροσώπων & Διανομέων Αθηνών (www.aaca.gr).